27 Mayıs 2013 Pazartesi

Otel indirimleri olur da tatil de keyif olmaz mı ?

         Otel indirimleri sayesinde yine güzel bir tatil isteği canlandı sanki, ne yapmak lazım acaba dedik. Bakmaya başladık bile neler olacak hiç bir fikrimiz yoktu açıkçası. Tabi her zaman ki gibi nereden anlatmaya başlayacağımızı yine bilemedik öyle bir durum oluşuyor, Kısmen bizim ve daha önceden burada tatil yapan insanların yazılarını topladık aydınlatmak için daha doğrusu daha düzgün bir yazı ortaya çıksın diye. 
Tomtom Suites


         Otel indirimleri ile Tomtom Suites'de kaldık. Mayıs başında neredeyse bir hafta boyunca ve söylemeliyim ki, olağanüstü bir deneyim. Konumu fantastik, otel indirimleri daha çekici, mükemmel ve personel çok nazikti ve dikkatlice okunmalı, harika hizmet ve konukseverlik! Banyolar büyük ve rahat, odalarda tüm kendi cazibe. Kahvaltı en üst katta harika bir manzaraya sahip İstanbul'un üzerinde, çok lezzetli ve taze. Tomtom Suites adlı, Ağustos sonunda dört gece kaldı. Olarak o çevreye hiçbir benzerlik taşıyan otel indirimleri yaklaşırken sokaklarda tarafından ertelemeye değil! (Her anlamda)  terasta büyük Odalar, hoş personel ve mutlaka bir şehrin en iyi manzarasına sahiptir. Kahvaltı çok taze ve bol miktarda. İdeal bir konuma o istiklal, bu tarafında kentin ana alışveriş caddeleri biri için (dik) tepeye birkaç dakika yürüme mesafesindedir. Ana tarihi bölümü uzak görünüyor ama aslında bir tramvay atlama, bir taksi (makul fiyatlı) alarak ya da hatta Galata Köprüsü yaklaşık 30 dakika yürüyüş kolayca ulaşılabilir.
Tomtom Suites

          Otel indirimleri ayrıca bir servis otobüsü sundu. Biz çok geniş ve konforlu olan iki genç çocuk, yani kullanılan iki odalarımız ile ziyaret etti.  resmi çok! Toplamda, tavsiye ve kesinlikle tekrar şanslı yeterli İstanbul tekrar kalmak. Ben şahsen Otel indirimleri yeri  gibi. Orada ilgi bir şey on dakika içinde. Yeniden on dakika sonra oldu ama bir çok, çok dik kadar tepesi olan 65 yaşındaki bedenimi sokağının oldu İstiklal zorluk işleme vardı. Tesise geri aşağı tepenin yürüyüş, sokaklar ışıl ışıl eksikliği nedeniyle zordu. Yürüyerek gelen tramvay ve daha az vergi yine de bir sıkıntı oldu.Çoğu olanlar bize Konsolosluğu bariyer gitmek reddetti alacaktı. Otelden başka yerlere attık taksiler çoğunu bize kendimiz için savuşturmak için bize bırakarak nihai hedefimize bloklardan kapalı düşeceği. Neyse ki İstanbul sakinleri son derece cana yakın ve yardımsever. Tesis kötü değil taksi hizmeti ancak otel indirimleri konumu hakkında benim negatif duygular önemli ölçüde katkıda taksi durum sorumlu tutulamaz. 

          Son durum belki bunlardan ibaret ama tabi kide bu kadarı ile sınırlı değil bunu bilmek lazım. Daha sonrasın da olanlar yazıların içeriğinde olmayabiliyor. Tavsiye amaçlı olması üzerine ne kadar çok bilgi o kadar iyi demektir. Hiç bir şey bilmemektense bazılarını bilmek iyidir. Umarım bunlar yeterli olur kesinlikle tavsiye ederim, hatta şimdiden iyi tatiller dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder