21 Mayıs 2013 Salı

Kısmen tatilde aradıklarımız dahilinde tatil ;)

Viking Star
        Otel indirimleri denince akla bedava tatil gelmesin yani, sadece hakikaten beklemediğiniz anda karşınıza çıkan seçeneklerden ibarettir, buda yeterli olur zaten mutlu olmak için. Geriye kalanlarda tatilinizi bizim gibi yazıya dökmek olur. Buda işin ayrı tarafı zevkli boyutu diyebiliriz, umarım en az bizim tatilimiz gibi sizin tatilinizin de güzel olmasıdır. 

        Otel indirimleri Kemer'de her şey dahil otel konsepti için bir yer arıyorsanız, Viking Star sizi tatmin etmeyebilir. Viking Star daha çok Kemer'e gelen fakat otel dışında zaman geçirmek isteyen turistlere yönelik bir tarzı var. Mekanın temizliği, konfor ve oda büyüklüğü çok iyi. Fakat deniz kenarında olmaması çok büyük handikap yaratıyor. Kemer'e gidince de deniz kenar olmayan bir otel indirimleri olması durumunda yapacak çok fazla alternatif bulamıyorsunuz. Personel cana yakın ve yardımsever. Tesis son derece temiz, birileri daima temizlik bir şey gibiydi her yere gittik. Odalar iyiydi ama mükemmel bir yer değil. Temizlikçiler yatak çarşafları romantik şekiller için çok güzel bir ayrıntı. Havuz alanı güzel ve geniş. Her şey dahil içecekler iyi yanı sıra, hemen her şeyi iyi markalarla. Club biraz garip ama hiç kimse gitmek gibi görünüyordu. Ayrıca akşam eğlencesi enteresan. İyi oyun yapmak olduğunu söyledi ama. Yemekler oldukça iyiydi göz önüne alındığında her şey dahil bir açık büfe.

Viking Star
       Otel indirimleri , kesinlikle 5 yıldız ilan edildiği gibi, ama fiyatı çok iyi ve kesinlikle iyi bir 4 yıldız. Bütçeye sahip güzel bir tatil isteyen herkese tavsiye ederim. Neredeyse otel indirimleri alt kısmında gülünç derecede güzel bir spa unuttum Türk hamamları ve masaj alabileceğiniz. Bu kesinlikle tavsiye ederim! Biz bu tesis de kalışımızdan gerçekten zevk aldık. Odaların boyutu iyi ve her zaman çok temiz. Personel çok çalışıyor, rahat bir konaklama ve çok cana yakın olmak için özellikle restoran ve bar personeli. Plaj çok uzak değil ve mükemmel bir konum bazı alışveriş ve dışarıda yemek istedim. Yemekler çeşitli ve her zaman temiz. Bu otel indirimleri aileler için tavsiye ederim çünkü personel ile harika ve yapacak çok şey var vardır. Tekrar giderim ama yoğun vakitte hava şansa bağlı.

       Şiddet ile tavsiye etme kısmına gelince, evet olabilir tavsiyelerimin arasında kesinlikle var yok değil, fakat kararı verecek olanlar sizlersiniz. Bizim ve daha önce gidenlerin kısmen yazılarını yorumlarını okuyorsunuz, sizler için iyi bir kaynak olabilir bizim için olduğu gibi ;) Şimdiden iyi tatiller de demek lazım aslında...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder