28 Mayıs 2013 Salı

Otel indirimleri olmasa da olur, o kadar iyi :)

         Otel indirimleri demek isterdim fakat bu kadar da değil, buna gerek duymuyorsunuz zaten gelenlerin de ihtiyacı yok. Fakat bizler indirim peşinde olan insanlarız yoksa tat alamayız, bu bir gerçek :). Tabi elimizden geleni yapıyoruz fakat sürekli bir şeylerin çıkmasından da rahatsız olmamak için tedirgin oluyorsun sonrada tatil güm oluyor, çok şükür burada öyle bir durum söz konusu değil. 

Conrad İstanbul
         Otel indirimleri ve personel ve mükemmel hizmet sen çekti beklemek üstten  markası türü budur. Öylesine sene bilmek imgelemek belirlenen standartları Odama İstanbul'da nerede kaldı budur.  O çok farklı bir aksanıyla konuşuyordu ama "Çim adam diyarı" dedi zaman biliyordu o  bir şeydi! O  büyüdü ama tekrar İstanbul'a taşındı ve 3 yıldır yaptığı "anadili!" konuşmayı Türkçe dersleri almaya aslında vardı. Burası bir  ile sıfır turistik mekanlara yürüme mesafesinde bulunmaktadır değil ki sadece gerçek olumsuz olmasıdır. Pürüzsüz, profesyonel  ve . Son derece konforlu yatak ve geniş odası, indirimleri mevcut olması lazım. Genel kapıcı. Oda Servisi sevk etmek neymiş  varken. Onlar bana iyi ama güzel bir jest oldu değildi bir  Kahvaltı masası kutusu teklif benim çıkış 4 dakika oldu indirimleri yokken. Diğer posterleri belirttiği gibi en üst kattaki bar Boğaziçi güneş kümelerini görüntülemek için mükemmel bir mekandır. Teşekkürler otel indirimleri.

Conrad İstanbul
         Otel indirimleri ile günümüzde, çok nadir olanlar İşletmeciliği beklenenden yukarıda ve öteye gitmek karar vermiş. Çantalar odama alınmıştır ise hemen bir özel  yere refakat. Girdiğim zaman, kişiselleştirilmiş bir ileti bana Conrad İstanbul, sadece aynı  bir konuğu olarak kim benim kullandığım kaynakların çok sayıda bilgili personel ilgili ve sözlü hoş zaman sıcak yineledi konuksever yöneticisinden vardı. Ben odama Boğaziçi bir kartpostal görünümü vardı ise, ben daha bu güzelliği benimsemesi ve içecekler, atıştırmalıklar, okuma malzemesi ve diğer misafirler ile görüşme zevki ile  indirimleri tadını çıkartmak isterken.  otelcilik sektörüne gelince taze bir nefes oldu. 

           Buraya anlaşılan gelen gidenin haddi var hesabı yok gibi ne kadar insan ziyaret ediyor belli aslında. Onlarca insanı anlamak kolay değil tabi, ama yorumları okuduktan sonra neden herkes aynı fikir de anlamaya başlıyorsunuz. Tesis gerçekten de hizmetini sunmaktan kaçmayınca memnun olmamak elde değil.

1 yorum:

  1. Otel dekorasyonukonusunda firmalar güzel yapıyorlar. Klasik otel dekorasyonu yapılan oteller daha çok müşteri memnuniyeti olduğu kesin.

    YanıtlaSil