19 Mayıs 2013 Pazar

Otel indirimleri maçakızı show

Maça kızı
          Otel indirimleri  borçlu olduğumuz bu teşekkürü etmek ile geç kaldık aslında ne kadar anımız varsa kısmen ona aittir. Her paylaşımımız da yazılarımızda değinmeden edemiyorum gerçekten önemli bir unsur , unutmamak lazım. Yeni bir yazı eski bir hatıra aslında bu paylaşımlar, faydalıdırlar... 

          Otel indirimleri ile maça kızı tesisinde yüksek sezon diye çok yüksek bir ücretle kaldık. Odamızda yatak rahat değildi, oda kapısı kapanmıyordu her seferinde kavga çıkmış gibi sert bir itiş ile kapatmak gerekiyordu. Plaja inmek için çok fazla merdiven inmek gerekiyordu. Odada duş perde ile yapılıyordu, duşa kabini yoktu. Odada kullanılan iç mimari malzemeleri çok vasattı indirimleri. Televizyon küçücüktü. En çok gece geç yatıp sabah güneşinin gözüme girmesi nedeni ile 7 de uyanınca sinirlendim. Perdelerin neden güneşi kesmediğini sorunca verilen açıklama kapalı perdelerin sınırlı sayıda olduğu, ancak müşteri talebi ile odaya takıldığı idi bu otel indirimleri. Buna sinirlenip odayı boşaltmak istediğimi söyledim,  sezon için oda ücretinin boşalt sak da tahsil edileceği belirtildi. Sebep olarak da  sezon sonu olması gösterildi olmamalıydı bu sebep varken,  sezonda rahatlıkla odayı satabileceklerini söyleyince de bu defa 10 adet boş odaları olduğu söylendi. Fiyat dikkate alınmıyor ise, plajı ve kahvaltısı, manzarası çok güzel  harika. Ağustos 2012 tarihinde çift olarak konakladı, seyahat ettiler otel indirimleri dahilinde.

         Otel indirimleri son 2 senenin tüm açıkları bu sene kapanmış. Büyük talep gören  bu neden ile personel eksiği olduğuna inandığım  bu açığı tamamen kapatmıştır. Büyük tesislerden hoşlanmayan  tatili tercih eden herkesin gitmek isteyeceği ortam olduğunu düşünüyorum. Fiyatlar konusuna gelince, söylenecek tek bir şey var oda Pahalı. Kişisel olacak ama  misafirperverliği için plajda çalışan Vedat bey ' ede bizi çok güzel ağırladığı için ayrıca teşekkür etmek isterim. Seneye görüşmek üzere diyelim:)))

        Konumu hizmeti her şeyi ile güzel bir yer hatta fazla güzel ama çok fazla dayanacak gücü olmalı insanın :D. Maddi yani yoksa baya baya keyifler yerinde oluyor zaten o konuda hiç bir sıkıntı yok diyelim , tavsiye kısmına gelince kesinlikle tavsiye ederim hatta şimdiden iyi tatiller de demek lazım :).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder