20 Mayıs 2013 Pazartesi

otel indirimleri kordon boyunca :P

Key Otel
           Otel indirimleri yine bir güzellik yaptı da böyle bir tesis bulduk anlayacağınız hiç problem yok her zaman ki gibi. Gönül ister ki sizlerde tatilinizi gerçekten de yola çıkarken bile aklınızda soru işaretleri olmadan yapasınız fakat daha önceki tatillerden dolayı , her zaman insanın aklında sorular oluyor, seçerseniz pişman olmazsınız , bizim gibi bir kaç yorumcunun yazılarını toplarsanız kafanızda bu yeterli olacaktır. 

            Otel indirimleri dahilinde İzmir'de baktığım bütün tesisler arasında en merkezi ,en güzel manzaraya sahip,en şık , en konforlu tesis kesinlikle indirimleri ayrı tabi. Genelde  beğenseniz hizmet sorunlu olur veya hoşunuza gitmeyen bir şeyler mutlaka olur. Kesinlikle rahatsız edici en ufak bir detay yok,gerçekten her şey tüm detayları ile düşünülmüş. Odadaki iphone şarjı , televizyondan istediğiniz gibi tüm oda ışıklarını kontrol etme,perde ve panjurların kontrolü, şık tasarım, konforlu oda seçenekleri, güzel kahveler, anlayışlı ve güler yüzlü personel. Daha rahat edebileceğim bir otel indirimleri olduğunu hiç düşünmüyorum İzmir'de. Tüm çalışanlara ilgileri için teşekkür ederim. Bir de jest yaptılar o bana kalsın , çok teşekkürler, kesinlikle kendi çizginizi bozmadan, bu şekilde devam etmenizi dilerim. Köşe suitler oldukça büyük ve konforlu. Jakuzi keyfi yapmak isteyenler için de ideal. Sadece mükemmel diyorum, kesinlikle gidip görülmeli ve mutlaka kalınmalı. Otele attığım ilk adımdan çıkışıma kadar her şey mükemmeldi indirimleri de öyle. Kalitesinin her zaman bu şekilde devam etmesini istediğim bir otel indirimleri mevcut. Oda dekorasyonu, son teknoloji olması, tesis konumu, lezzetleri, çalışanların ilgisi ve daha sayamayacağım bir çok şey. İzmir'de tek gideceğim yer sanırım. Her şey için teşekkürler. Rezervasyon ve tüm detayları mutlaka yazılı anlaşın. Çalışanlar arasında iletişim problemi var muhtemelen. Kısmi deniz manzaralı oda ayarlarsınız, sonra bambaşka oda verebilirler, dikkat etmezseniz. 

Key Otel
            Otel indirimleri fena değil ama profesyonellik, kurumsallaşma henüz yok. Yeni olmasından ve konumundan dolayı tercih edilebilecek bir yer. Hijyen, dekorasyon, alaka, güler yüz, üstüne akıllı odalar... Müşteri memnuniyetinin hakkını sonuna kadar veren işletmede indirimleri dahil, A'dan, Z'ye sorumlu tüm personeli kutlarım... Tebrikler otel indirimleri. Güven huzur temizlik hijyen ilgi bilgi alaka teknoloji yemek personel bina giriş çıkış on numara bence kısa ve anlamlı olanı bu evinizden bile evdesiniz daha ne olsun garson dan resepsiyona yardımcılardan ahçı ve garsonlara hele kat temizlik ekibine teşekkürler bir teşekkürde yönetimin isabetli personel seçimine de.

            Ne söylemek istediğim daha da açık bir hal aldı ise ne mutlu bize, düz mantık sonuçta, az bir ön araştırma sonucu zaten sorularınıza yanıt bulacaksınız. Sadece biraz güvenmek inanmak lazım o kadar, gerisi zaten aslında tamamı sizin elinizde, ama burada kötü olmaması için uğraşan insanlar var biraz dinlemekten zarar gelmez sanırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder