22 Mayıs 2013 Çarşamba

Otel indirimleri aslında hep ilgi alanımız :)

Mövenoick Hotel
       Otel indirimleri ilgi alanımız olduğu için bu kez daha merkezi yerler bakmak istedik. Bulduğumuzda çok fazla umutlu değildik fakat gerçekten de İzmir'in kalbinde olan bir yer bulmuşuz çok iyi denk geldi aslında. Sonra karşılanma kısmında etkilenmemek elde değil, hizmet yeterince güzel herkes beğenmeye bilir fakat gerçekten de işlerini iyi yapıyorlar denemeniz gerekir açıkçası kısmen anlatılanları bulun duruyoruz yazılarımızda fakat denemek gerekir.

       Otel indirimleri sayesinde İzmir in kalbi noktasında.dış bina gösterişli ve modern. Tesisin girişi orta büyüklükte.lobi şık ve mermer kaplı.. Koltuklar etkileyici renklerde. Personel girişte ve çıkışta yardımsever ve ilgili.. Kahvaltısı harika sayılabilecek yeterlilikte ve çok çeşitlilikte. Mekan da spa bölümü çok kullanışlı ve rahat. Spa da sauna, buhar ve ücretli masaj olanakları mevcut.. Spa dan sonra aynı katta buluna kapalı restoran bar da dinlenebilir ve eşsiz İzmir manzarasını seyredebilirsiniz.. İndirimleri dahilinde standart oda konaklamalarında verilen odalar bile tertemiz ve yeni.. Bir üst sınıf odalarda banyo oda bölmesi jaluzi ile sağlanıyor ve oldukça ilgi çekici.. Kat koridorları rahat zemin halıları temiz..oda içi ve banyo renkleri dinlendirici ve oda içi çok kullanışlı. Bu otel indirimleri her kese tavsiye edilebilir.

        Otel indirimleri ayrı fakat konumu itibarıyla çok güzel bir tesis. Personel ve servis kalitesi de oldukça iyi. Özellikle kapalı bar atmosferi muhteşem. Kahvaltı sıradan sayılabilir. Tesisin tek eksik yanı otopark sorunu. Oto park indirimleri yok vale hizmeti var ancak konaklama yapan misafirlerden ekstra olarak günlük ücret tahsil ediliyor. Bu çok kötü. Araçsız gidecekseniz eğer İzmir'deki tek adres. Ben 2 kez konakladım, İzmir'e yolum düşerse mutlaka tekrar konaklarım. Ayrıca en üst katta bulunan havuz küçük olmasına rağmen çok güzel. Harika bir manzarası var. Teşekkürler yine . 
Mövenpick Hotel

     

        Her ne kadar bahsetsek bile çok fazla ifade edeceğimiz anlamına gelmez bazen sözler inandırıcı olmayabiliyor fakat görmek gerekir o halde. Bu yüzden zaten tavsiye ettiklerimizin arasında bu tesis de. Sonuçta artık herkes tatil yapıyor fakat bilinçsiz hareket edildiğinde ne yazık ki tatil çok kötü geçebiliyor, amacımız ve çabamız da bu aslında, herkesin faydalanması gereken bilgiler olmalı ;)...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder