11 Mayıs 2013 Cumartesi

Otel indirimleri farkı ile tatilin anlam farkı :)

              Aslında her ne kadar Butik otel tarzında olsa da gayet mütevazi , misafirperver , yeterince samimi bir butik mekan genel anlamı ile. Tam olarak istediklerinizi karşılayabilir mi bu bilinmez , sonuçta doymak bilmeyen bir yapıya sahibiz. Güzel olan anılarımızdan biri sadece bu butik otel , memnunuz :). 

Art Corona

              Otel indirimleri ile bulunan butik otel burası, 100 m Pizza Mazziore Bolonya'nın, gelen geçen bir dönemin doğrudan lüks ve konukseverlik olarak algıladık öyle gördük en azından. Oda fiyatı için küçük ama yine de oldukça rahat bir yer , bir harika. Personel çok dost canlısı ve becerikli bir istisna dışında bir sorun yok tabi (neredeyse gevşek uçma mızı bile sağladı)... Mükemmel, merkezi bir konumda bir butik otel indirimleri ayrıcalıklı. Mekan personeli çok dost canlısı ve misafirperver. Otel indirimleri ile 208. Odada kaldık. Çok sessiz ve ferah rahatlatıcı indirimleri için de teşekkür etmek lazım. Odamız son derece temiz ve güzel, tatil fırsatları anlamlı sonuç itibarı ile.
Yumuşak bir parlaklık krem renkli ahşap süslemeleri ve de
Art Corona
korlar çok iyi, güzel bir oda verdiler. Kral dairesi ile size yatak bir oluşturmak için birkaç çift kişilik yatak vardı, bir araya getirilmiş olduğuna inanıyorum ama biz rahattık yok, daha az sıkıntılı olduk. Otel indirimleri ile bir çok şey güzeldi. 


             Otel indirimleri ile internet bağlantısı ile ilgili hiç sorun yaşamadık ve ben oldukça minnettarız için ekstra ücret talep etmediğinden emin olun. Kahvaltı seçenekleri geniş, otel indirimleri dahilinde , harika tatil olmasında önemli rol oynuyor tabi :). 3 Sabah, akşam yemeği yedik, ama çoğu için iyi olmasına rağmen, bir gün kullanılan neredeyse tüm masaların vardı, ama personel çalışıyordu, bunları temizlemek için zor. Biz hiç sorun yaşamadım, oda sıcaklığı kontrol etmek. Bir akşam indirimli bir saatte, şarap ve atıştırmalıklar lobi güzel ve aydınlık bir oda. Biz kalışımızdan keyif aldık ve çoğunlukla rezervasyon Corona D'Oro'ya da diğer Sanat mekanlarından biri. Teşekkürler Art Corona, güzel bir tatil olduğu için.

Anlaşılmayan bir çok şey olsa da tam olarak ifade edilmez her şey , elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık sonuçta her hangi bir tatil anısı bu, mühim olan sizlerin anıları nasıl olacak, bu yönden bakmak lazım olaya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder