24 Mayıs 2013 Cuma

Otel indirimleri dahilinde İstanbul Aşkı...

         Otel indirimleri değildi aslında aradığım fakat bulduğum oydu ve hep beni mutlu etmeyi başardı sizleri mutlu ettiği gibi. Günlerden bir gündü işte ne aradığımızı bilmediğimiz günlerden biri. Aradığımız özelliklerin arasında merkezi güzel manzarası güzel yemekleri güzel gibi özellikler aradıklarımızın hepsi. 
Witt İstanbul

         Otel indirimleri ve mükemmel bir konum, mükemmel hizmet, harika insanlar, harika atmosfer. Çok hoşumuza gitti, ben biliyorum tavsiye ederim. Odalar kocaman ve manzara nefes kesici (ekteki fotoğraflara bakınız) ne çok büyük bir parçası bize bu konaklama İkinci Birim Yönetmeni, resepsiyonda Anıl ve Ali sayesinde çok sevdik... Bana mükemmel fikirler ve tavsiyeler verdiler, tüm rezervasyonları akıllıca düzenlenmiş. Bu akşam biliyorlardı rezervasyon ... Bölge, sessiz (dua tesisini duymuştuk bile kırpmadık ... !) ve çok sevimli biraz  ama her şey çok yakın. Panoramik uyumak şansına çatı katındaki ... ve bu, muhtemelen şimdiye kadarki en iyi oda, şimdiye kadar uyuduğum kalite/tasarım/sakin... İstanbul'da kalışımız'i çok sevdik. İkinci Birim Yönetmeni çok teşekkür ederim. Yerleşik bir muhit, yürüyüş mesafesinde, tramvay hattının Eski Şehri ve Sultan Ahmet götürmek için indirimleri kullanılmıyor. Personel çok misafirperver ve samimi ilgi bize yardımcı olmak için hizmet ediyorlar otel indirimleri nede onlara da ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. Otel indirimleri dahilinde kahvaltı çok güzel, açık büfe, mısır gevreği, yoğurt, peynir, et, meyve ve yumurta pişirdi talep üzerine. Kahve çok lezzetliydi. Oda (42) harikaydı, güzel bir manzarası olan köşe bir oda Haliç ve boğaz. Küçük bir oturma alanı ve mutfak bar çok zarif ve oda çok geniş ve içinde yaşanılası hiçbir daire yoktu.

Witt İstanbul
        Otel indirimleri dahilinde duş bir harika 5 veya 6 yağmur duş başlıkları. Banyo çok güzel, tüm imkanlara sahip ve sevimli sabun ve alıyorsunuz. Biz sadece itici bazı  ikinci Birim Yönetmeni bulunan dik yokuş olduğunu kabul ediyorum. Sokak çok sınırlı ve küçük, ne olursa olsun, araba parkı bulunmaktadır. Bu nedenle iniş dik ve tırmanış yedekleme iyi durumda olanlar için zor değil. Diğer olumsuz, küçük bir cami var iki ev ötede Müezzin günün sadece dua çağrısında bir kez oraya vardığımızda (neden daha sık arayın emin değilim! ). Her durumda otel indirimleri, bizi odamıza bangır bangır bir sabah, sabah 5 'te uyandırdı. Bu iki notlar yanı sıra İkinci Birim Yönetmeni'i çok sevdik ve çok önemle tavsiye ederim. Sahibi üzerinde çalıştığı İstanbul'da başka bir yer, ve indirimleri ayrıcalıklı. Bu görmek için sabırsızlanıyorum! Otel indirimleri bilindik bir güzellik.

        Gördüğünüz gibi aslında çok fazla aramamak lazım çünkü bulduklarımız aslında aradıklarımız oluyor ve biz fark etmiyoruz çoğu zaman. Böyle yapmamak lazım hele bir de söz konusu olan tatil ise kesinlikle yapmamak lazım, kısmen aramak ve bulduklarına inanmak çoğu zaman yeterli oluyor, bir kaç yorumcu insanlarında yukarıda belirttiği gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder