29 Nisan 2013 Pazartesi

Otel indirimleri yanılgısı arkadaşlar malesef...

            Yani aslında otel indirimleri dedik aldık fakat böylesi bir rezalet görülmemiştir tatilin t sini yaşamamak ta varmış gelirken bilindik bir durumda yok malesef öylesi geldik kendi paramızla rezil olduk gittik anlayacağınız... 
Saros otel

            Otel indirimleri malesef bu kez yanılttı , tesiste bulunma gafletinde bulundum. İnternet te ve telefonla yapılan görüşmelerde o kadar güzel pazarlanıp anlatılıyor ki herhalde muhteşem bir bayram tatili geçireceğiz diye düşündüm. Otel indirimleri Ben, eşim, kardeşim, onun eşi, abisi ve eltisi olarak 3 aile bayram tatili için gittik otele. Daha girişte 1. sınıf odaların dolu olduğu ( ki 1 ay öncesinden rezervasyon yaptırdık) 3. sınıf oda kaldığı söylenip 3. sınıf odalar verildi. Odalar rezalet durumda. Otel indirimleri banyo temizlenmemiş çok pis, su zaten kuyudan geliyormuş, içmeyi bırakın yüzünüzü yıkayınca bile yüzünüz kupkuru oluyor ve şu anda dudaklarım uçuklamış durumda. :( Odalarda duvarlar rezalet her yerde ölü böcekler var.Otel indirimleri , sivrisinekler yapıştırılmış duvarlara. Otel indirimleri çarşaflarda sivri böcek vs ölüleri var. Otel indirimleri arkadaşımızın odasında 5 adet kurbağa mevcuttu. Dışarı atılıyor ama tekrar geliyor çünkü kapının altı kocaman açık bir şekilde. 

              Otel indirimleri Yönetime söylediğimizde ise alınan cevap şok edici oldu. Otel indirimleri dedik tavsiye var dedik fakat , tuvaletin deliğinden bile çıkabilirmiş normalmiş. Odada kişi başına çok TL almayı  bilip hiçbir şekilde odalara bir düzeltme vs yapılmıyor. Sadece denizi çok güzel yemekleri iyi. Onun dışında oda hizmeti sıfır. Kesinlikle kişi başı çok para yarım pansiyon bir otel değil ve bizim tatilimiz pazar günü başlayıp salı günü sona erecek olmasına rağmen odaya doluşan kurbağalar yüzünden pazartesi gecesi gecenin 3'ünde oteli terk etmek zorunda kaldık. Yanımızda küçük 3 yaşında bir çocuk vardı ve kurbağalar üzerinden sağa sola geçişip duruyorlardı. Otel indirimleri kesinlikle tavsiye etmiyorum. gitmeyi düşünürseniz sadece otel indirimleri günübirlik deniz için gidin. Asla kalmak için gidilecek bir yer değil. Pazar günü yarım gün ve pazartesi tam gün olarak iki kişi bir dünya para ödeme yaptık ve asla karşılığını alamadık. Bir daha asla düşünmeyeceğim bir yer olarak kötü bir anı olarak kaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder