16 Nisan 2013 Salı

Otel indirimleri çok daha ucuza tatil imkanı sunuyor :)


Otel indirimleri bir çok avantajlı tatil deneyimi yaşamak için imkanlar yaratmaktadır. İndirimli tatillerden faydalanarak keyifli tatil yaşamanız çok muhtemeldir. Arkadaşlarınızla ailenizle sevdiklerinizle istediğiniz boyutta eğlenmeniz tamamen sizin elinizdedir.


 ilgili birçok şey yazılabilir ama kış sezonunda bir havuzu bataklık gibi görünüyorsa o  bir beklentiniz olamaz...  indirimleri odadaki klozetin içi pas lekesiyle doluydu.. son derece bakımsız ve düşük kaliteli bir . içeceklerin 5.sınıf olmasından bahsetmesek de olur... bu fiyata bu  kalınmamalı.  indirimleri Aşırı memnun kaldım bir daha geleceğim inşallah.  indirimleri Birde personel çok iyi davranıyor sanki kendi . işletmecilerine de teşekkür ederim çok temiz odaları var, otel indirimleri  teknik servis sürekli çalışıyor tertemiz  herkese tavsiye ederim otel indirimleri Kafanızı dinlemek için güzel bir alternatif.
Serwood Brezers otel indirimleri

Odaları temiz ve kullanışlı, manzarası güzel.  indirimleri Yemek çeşidi biraz az ama lezzetli. Alakart restoranların dan rezervasyon ile hizmet alabiliyorsunuz.  Boş zamanlarınızda ve akşamları güzel vakit geçirebileceğiniz imkanlar sunuluyor.  indirimleri Denizi temiz kumu güzel.  Ailenizle birlikte yılın yorgunluğunu atabileceğiniz güzel bir mekan. bu  kısıtlı bir zamanda güzel bir tatil geçirebilmek için kaldık. acele ile verilmiş kötü bir karar oldu. odamızda bir sıkıntı yoktu ve temizliği de sorunsuzdu.indirimleri  fakat  genel işletme prensibinin "Almanlari için ucuz tatil" olması verilen servise yansıyordu. en ucuz içkinin bile yan  indirimleri markası sunuluyordu. köpek öldüren şarap, kalitesiz bira ve adı duyulmamış saçma kokteyler bir tatilde beklediğinizden kesinlikle çok daha az. animasyon ve eğlence açısından oldukça yetersiz. yemekler orta kalite.
Serwood Brezers otel indirimleri

tatilimizde bu  çok yanındaki liman  faydalandık ve o  kalmadığımız için pişmanlık duyduk.otel indirimleri bu fiyata daha iyisi bulunabilir. Sherwood esintisi, muhteşem bir orada bir hafta geçirdik ve muhteşemdi. Yemekler gerçekten iyi pişmiş ve çok çeşitli seçenekler vardı. İtalyan restoranı, Mia Casa, çok güzeldi. Odalar harikaydı ve balkondan deniz manzarası da çok güzeldi.indirimleri Tüm personel gerçekten cana yakındı, ve animasyon ekibi harikaydı (özellikle Kenan, Mustafa ve Sammy). Verdi, eğlence harikaydı ve gösterileri kesinlikle eğlenceli!  Genel olarak harika bir tatil geçirdik ve kesinlikle buraya tekrar gideceğim
Serwood Brezers otel indirimleri

Otel indirimleri Daha fazla ücretler ödemeyerek de güzel tatiller yaşayabilirsiniz artık. Hemen hemen bir çok kez karşılaşıyorsunuz aslında sadece dikkat etmeniz ve yaban atmamanız gereken ilanları inceleyiniz bu yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder