5 Nisan 2013 Cuma

Otel indirimleri faydalıdır kullanmak lazım :)


Otel indirimleri hakkında bilmedikleriniz, bildikleriniz öğrenmek istedikleriniz ve dahası hepsi buradadır. Bir tatil planlarken nelere dikkat etmelisiniz. 

Crystal admiral resort & spa hotel e 2009 

2010 da tatil için bu otelde idim.ailece 5 gece tatil yaptık.geçen seneye göre kıyaslarsak 2010 da neler değişmiş,artısı olan yanları olmasına rağmen eksi yanları da mevcut. artılar: animasyon süper(Türk gecesi,sirk ve benzeri animasyonlar anfi tiyatroda gece 11 .30 a kadar sürmekte)animatörler gayet iyi sıcakkanlı çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar kesinlikle.

animasyon ekibi otelin eksilerini unutturdu. konumu ve odalar mevzun da eksikler olmasına karşılık gidebildiğim ve görebildiğim bazı otellere göre genelde iyi.gece 12 de klimada bizden Otel indiirmleri kaynaklı sorun indirimleri oluştu 2 dakika içinde gelip otel indirimleri hallettiler..çalışanlar ve  konumu için puanım 8 hatta 10 bile verebilirim.gün aşırı dondurma var , geçen sene her gün vardı ülkerin golf marka otel fırsatı dondurması veriliyor , coca kola içince tuborg marka indirimleri biraları ,rakı ve votkaları ,millet alırken içerken iyi gerisi kötü. biraz objektif olmak lazım bazı tatilciler evinde ne yiyor ne otel indirimleri  içiyor bilemedim. yani geneli iyi odanız nerede ise siz istemediğiniz halde tuvalet kağıdından tutun havlu ve otel indirimleri şampuana varıncaya kadar hatta pet şişe su dahil koyuyorlar indirimleri haklarını yememek lazım. her şey gerçekten çok güzeldi yemekler harika hemde çok =) havuzlar geniş ve her gün Otel indiirmleri temizleniyor kaydıraklı havuzlarda var onlarda çok güzel resepsiyonda fazla bekletmediler hemen odamızı verdiler ve bize ikram yaptılar odamızı beklerken gerçekten süperdi odamıza indirimleri girdiğimizde odanın içerisi ısparta gülü gibi kokuyordu odalar çok geniş.herkese Otel indiirmleri tavsiye ederim çok çok indirimleri güzel 2011 de yine tatilim crystal admiral da tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederim yönetiminin dikkatine tüm otellerde eksiklik Türk geneleği ve göreneği sergilenmiyor gösterilmiyor

Otel indirimleri ve dahası en güzel indirimleri tatil nasıl yaşanır bunları öğrenmeniz size neler katacak bakın bakalım neler öğrenebileceksiniz. Bir  hakkında daha neler var neler. Ülkenizin otelleri hakkında bilmedikleriniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder