7 Nisan 2013 Pazar

Otel indirimleri bodrum da macera ve rahat bir tatil sunar :)

Otel indirimleri sayesinde daha hesaplı ve avantajlı tatiller yapmak çok mümkün. Durum böyle iken tonlarca para bayılmamak gerekir tatil için. Hoş tabi ki amaç güzel vakit geçirmek ve en azından verdiğiniz paranın karşılığını almak buna katılıyorum. Ancak normal sezonunda asla konaklamanın mümkün olmadığı fiyatlar sunuluyor çoğu otel de. Buda erken satın alma koşulu ile tabi.

BODRİUM 

2 yıl önce arkadaşlarımızla  yılbaşı geçirmek için gittik. Çok güzel  yılbaşı partisiydi...O geceyi de  de geçirelim dedik... indirimleri O gece ki yemekler , servis ve eğlence ile daha sonra kaldığımız odanın konforu ve  gün sonraki brunch dan o kadar memnun kaldık ki bu sene de yine  başka gurupla aynı, yani Bodrium  tercih ettik.  indirimleri  girdiğim ilk andan itibaren gerçekten etkilendim..  indirimleri Tanrıların buluştuğu yer sloganınız ise gerçekten çok yaratıcıydı..odalarınızdan servisinize hatta ve hatta yataklarınızın güzelliğine değinmeden edemeyeceğim..On büronun güler yüzlü tavrı özellikle Zeynep Hanım'ın o güzel karşılamaları bizi çok şımartmıştı ve tabi ki de Erdal Bey'e değinmemek ayıp olur..Otel indirimleri Belkide buyuk  dünya markası olan   bu kadar güzel ve sıcak kanlı konaklamak mümkün olamazdı her şey için çok teşekkür ederim :)3 yıldır konakladığım  personelini hiç  yerde bulamazsınız.  indirimleri Tempur yatakta uyumanın keyfi muhteşem.  indirimleri Hizmette sinir yok. harika...Tek kelime ile muhteşem...dinlenmek ve huzurlu tatil geçirmek için mükemmel  yer..

 inanılmaz temiz ve yemekler süper.çalışanlar çok yardımcı ve güler yüzlü. resepsiyonun karşılaması ve bodrumla ilgili bilgi verirken ki hakimiyeti ve yönlendirmesi profesyonelliği gösteriyor.Sabah kahvaltısı çok kaliteli. 
Bodrum otel indirimleri

Spa merkezinde masaj çeşitleri çok fazla. Odalar konforlu ve temiz.Yataklar tempur çok rahat.asla evimizi aratmadı.Özellikle konumunun merkezde olmasından dolayı ulaşım her yere çok kolay.

Tavsiye ediyoruz kesinlikle Otel indirimleri Her kalışımızda memnun kaldığımız bir odalar, hizmet ve özellikle ön büro personeli mükemmel.  indirimleri sadece kahvaltı ve havuz bar geliştirilmeli. Otel indirimleri Bu  12 Eylül 3 gece kaldık. Otel indirimleri Her şey mükemmeldi. Odalar ve banyolar çok güzel, modern ve temiz. indirimleri Banyo oldukça küçük, ama yine de iyiydi. Çok sessiz bir konaklama yeri büyük olan kişiler için sevgiyle , yüzme havuzu çok fazla gürültü. Plaj, 15 dakika yürüme mesafesinde ve Bodrum'nın eski şehir merkezi yaklaşık 30 dakika yürüme mesafesinde. Bu nedenle, umarım konuk ve  yönetimi bu yeri bu kadar uzun bir süre için şimdi tutun. Her Gecen Yıl Bu  Daha Keyif Alarak Mutlu Bir şekilde Ayrılıyoruz 8 Yıldır Bu  Tatil Yapıyoruz Her Yıl Kendilerini Daha çok Sevdiriyorlar Her Yıl Kendilerini Yeniliyorlar Biz Ailece Bütün Personele Ve  Yönetimine Teşekkür Ediyoruz Bu Güzelliklerin Devamını Diliyoruz inşallah Seneye Tekrar Görüşürüz. Yaklaşık 5 yıldır izinlerimi geçirdiğim .  Otel indirimleri Her sene üstüne bir önceki seneden çok daha iyi hizmet kalitesine sahipler. Otel indirimleri Özelikle çalışanların ilgi ve alakası çok iyi. Otel indirimleri Bir çok yerde yiyemediğim lezzette yemekleri var özelikle mangal başı yemekleri ve tatlılar. İlgileri için tekrar teşekkürler. Seneye görüşmek üzere Nişanlım ile, 4 günlük bir tatil yapmak için seçtiğimiz bir . Otel indirimleri tercih sebebimiz torba gibi sessiz güzel bir yerde her şey dahil rahatlık ile kafa dinlemek idi.  odaya yerleşip balkona çıktığımız da kapının onunda olmuş bir fare çürümeye yüz tutmuştu. Otel indirimleri Yemekler, işten oldukça berbat. En önemlisi, gece odaya geldiğimizde odanın böcekler tarafından basılması en önemli ayrıntı idi. Otel indirimleri Vereceğiniz fiyatın daha altına çok daha temiz bir  bulabilirsiniz Bodrum'un güzel bir koyunda bulunan  işletmedeki zayıflıklar yüzünden eski gücünden uzakta kalmaya aday görünümde. Otel indirimleri Çalışanlar bir gevşeme içerisinde. Sanki kendi hallerine bırakılmış gibiler. Otel indirimleri Odalar orta düzeyde, temizlik orta, şampuanı bile her gün söylemeyle odaya getirtebildik.  Otel indirimleri Yazık, güzel bir geçmişi olan ve güzel bir konuma sahip  el değiştirdikten sonra eski gücünden güç kaybediyor gibi. Otel indirimleri  Diğer yorumlarda yazıldığı gibi Fantastik Bir  müşterilerine ve konuklarına gösterdikleri üstün gayret bir daha ki tatile gidişimde göz önünde bulunduracağım yerlerden biridir. Otel indirimleri Ne istersen emrine amade.Sadece odalar biraz daha büyük olabilir.4 farklı suit odalar muhteşem. Spa

Oda İpucu

Otel indirimleri çok farklı oda seçenekleri mevcut. Bir hafta içinde müşteriler sürekli oda değiştirmekteydiler Böyle durumlarda insanımız şöyle düşünüyor ki haklı bir yaklaşım. Otel indirimleri nin sunduğu indirimli fiyatları olan otellerden daha önce gidip kullandığı yani tatil yaptığı güvenebileceği otelleri seçiyor ve endişe kalmıyor ortada :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder