18 Nisan 2013 Perşembe

Otel indirimleri ile Diamond Hill Resort Hotel de konakladık şahaneydi tavsiye ediyoruz :)


Otel indirimleri candır. Otel indirimleri ile rahat ve güzel bir tatil yapmanız mümkün olabilir. Yaz aylarında yapacağınız en iyi şey kendinize bütün yılın yorgunluğunu atacağınız bir tatil paketi almak olacaktır. Sadece yeterince dikkat çekmeniz size güzel deneyimler fırsatı yakalamanıza yardımcı olur. Tesis seçimi ve bölge seçimi tamamen sizin tercihleriniz. Ancak kesin kurallarınız varsa tercih yine sizindir.


Otel indirimleri bu önce iki kez kaldık ve bu yıl Haziran ayında tekrar gideceğim! Ben ve Otel partnerim çok sevdim, odalar temiz ve rahat, personel çok sevimli ve yardımsever!  indirimleri Her seferinde yarım pansiyon olarak yemekler çok lezzetli ve çeşitliydi. Her zaman uçuş ve ersoneli nedeniyle sabah erken saatlerde önce her zaman bize vardığımızda yemekler. Biz sadece burada!! ( Ben çok zor ve titiz bir müşteri Otel indirimleri  ve şikayet benim için hiç bir sorun, ama bu her şey mükemmeldi. Otel indirimleri Bu yüzden dinlenmek ve harika bir zaman)Eğlence iyiydi ve su indirimleri
Diamond Hill Resort otel indirimleri
 artık yeter.  24/30 ağustos tarihlerinde balayı için seçtik.yeni açılmasıyla ilgili endişelerimiz  indirimlerivardı ama otele ulaşır ulaşmaz kayboldu.indirimleri Erken saatte varmamıza rağmen bileklikler takıldı ve yemeğe indik odamız hazırlanırken.yeme içme seçeneği  indirimleri sınırsıza yakın.İkramlar 24 saate yakın hiç durmuyor.odalar modern ve konforlu.Temizliği gerçekten güzel.Animasyon ekibi az kişi olmasına rağmen çok renkliydi.Özellikle Ercan Beye bizi altı günde elinden geldiğince eğlendirdiği için çok teşekkürler.tek olumsuz yönü yemek saatlerinde asansör sırası.yoksa yemeklerde falan sıra yok.gelecek yıl aynı fiyat kalite standartlarında kalırsa herkese öneririm. Bu  gittiğine hiç kim pişman olmaz arkadaşlar . indirimleri size tavsiye ediyorum Antalya tarafına gidecekseniz bu  gidin. hatta bırakın çeşmeyi bodrumu bu  gidin her şey 1.sınıf A kalite kötü hiç bir şey yok tek sıkıntı  eğlenmekten uykuya vakit ayırmıyorsun çok fazla aktivite var. tabi katılmayıp uyuyabilirsin de biz 3 arkadaş  5 gece geçirdik ve çok güzeldi çok eğlendik.
Diamond Hill Resort otel indirimleri
yemeklerden başlayacak olursam çok lezzetliydi.istediğiniz yemeği rahatça yiyebileceğiniz den hiç şüpheniz olmasın. zaten temizliği mükemmel tüm temizlik kurallarına harfiyen dikkat ediliyor.odalar gayet konforlu hiç aklınızda şüphe kalmasın.ayrıca iç ve dış mimarisi mükemmel.havuzu çok güzel oldukça geniş ve uzun.ayrıca başındaki kaydıraklarda ayrı bir heyecan tabi ki. hele bide uykusuz kalmasına,yorulmasına rağmen sürekli sizi eğlendirmeye çalışan ve eğlendiren güldüren güler yüzlü neşeli animasyon ekibiyle karşılaşacaksınız.şahane.içkilere gelince çeşit çeşit kokteyller süslü kamışlarıyla sizi bekliyor.çatı katında elinizde bir duble rakı ile kafa dinleyebileceğiniz çok Otel indirimleri güzel bir manzarası da var.%100 e yakının yabancı olduğu bu  müşterilerin arasındaki ilişkide müşteri-çalışan arasındaki ilişkide çok sıcak ve cana yakın.ben kesinlikle tavsiye ediyorum. karşılaştığım hiçbir sorun ve aklımda kalan hiçbir kötü anım yok.ayrıca buradan Resul ve Ertuğ beylere de selam gönderiyorum.kaliteniz gerçekten takdire şayan.

Diamond Hill Resort otel indirimleri

Otel indirimleri tatil planınızı dikkatlice yapın. Otel indirimleri Ardından tatil alışverişi sizi bekler. Mayolar çantalar terlik ve havlular e tabi koruyucu kremler. Otel indirimleri Unuttuğumuz diğer şey tatil yalnız çekilmez o yüzden kafadar bulmanız gerekir kendinize yada yoldaş. Kesinlikle iyi bir eğlence arkadaşı ayarlayın kendinize.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder