19 Nisan 2013 Cuma

Otel indirimleri Bu oteli iyiki bulmuş bee

Otel indirimleri sayesinde  bir çok kez tatil yapmayı başarabilenlerden birisiyim bende. Avantajları yakalamanın vermiş olduğu ayrı bir haz ve hırs oluyor insanın içerisinde. Farkında olmadan artık takip ediyor olduğunuzu fark ediyorsunuz bir süreden sonra. Bilinçaltınıza yerleşiyor galiba. Kendinizi iyi ve işe yarar hissetmeye başlıyorsunuz bu çok normal bakıldığında zaten.

Otel indirimleri konumu çok iyi Kale içi'ne yürüyerek gidebiliyorsunuz.  benim için iki sorun vardı: Havuzunun çok sığ olması. Derinlik 95-165cm idi. Kahvaltılar iyiydi. Fakat akşam yemekleri 4 yıldız kalitesinde değildi. Evet yemekler güzeldi.  Ama Sıcak yemek sayısı olsun tadı olsun iyi değildi. Otel indirimleri Tavuk, et, balık vardı fakat örneğin sebze yemeği yoktu.
LykiaWorld Golf Spa Otel indirimleri
Otel indirimleri Best western  zaten zincir olarak beğeniriz ama khan şubesi özellikle samimi ve sıcak personeli ile bizde ayrı bir yer etti . indirimleri Antalya'ya yolu düşenlere gönül indirimleri rahatlığı ile tavsiye edebilirim.  indirimleri SPA bölümü de çok başarılı ve fiyatlar oldukça uygun .eşim kızım ve ben 2-8 şubat 2013 tarihleri arasında kaldık.hiç bir problem yoktu.Odanın genişliği temizliği bakımı personel vs. yemek olarak indirimleri sabah kahvaltısı muhteşem.indirimleri başarılarının devamını diliyorum.fiyat kalite ilişkisi yani ödediğiniz paranızın tam karşılığını alıyorsunuz.personel çok güler yüzlü ve çok hareketli.çok teşekkür ediyoruz. şehir merkezinde isiniz varsa tercih edebileceğiniz iyi bir  indirimleri Odalar biraz gürültülü olmakla birlikte temiz ve rahattı. Otel indirimleri Kahvaltısı yeterli , personel nazikti. Fiyatları makul. şehir merkezinde olup da oto parkı olması buyuk avantaj. Is gezileri için tercih edilebilir Yemekler ve bar konusunda epey şikayetçi olduğum bu  çalışanları da son derece saygısızdı. sürekli  indirimleri Türkçe küfreden havuz görevlisini şikayet etmiştim bu yüzden. 5 yıldızlı  konforunu sadece görsel olarak sunan bu  yemek menüsü son derece sınırlıydı. uluslararası her tat rastlayamadık.
LykiaWorld Golf Spa Otel indirimleri
ana restoran sürekli barbekü kokuyordu. alkollü içecekler o kadar sınırlıydı ki sadece votka ve bira vardı diyebilirim. alkolsüz kokteyllerden tek anladıkları ise renkli meyve suyu idi. kimseye tavsiye etmeyeceğim bir .  

indirimleri Ağustos

 sonunda ailemle birlikte kaldığım tesiste gerçekten güzel bir tatil geçirdik. indirimleri Çöl ortasında bir vaha gibiydi.Odaları,hizmeti,konforu iyiydi. indirimleri Çocuklar için de çok güzel bir tesis.1 yaştan itibaren çocuklarınıza çok iyi ve ücretsiz hizmet veriyorlar.Personelin istisnaları hariç geneli iyiydi.Yemekleri güzeldi.Başta soru işaretleriyle indirimleri gittiğim bu tesisten memnun ve tatilimiz bittiği için üzgün ayrıldık. balayı için gittiğimiz lykia world'e bayıldık. herkesin de belirttiği gibi personelin hepsi çok güler yüzlü ve kibar.  indirimleri yemekler çok lezzetli,seçenek çok fazla. bu  aç kalmak imkansız.günün her saati yiyecek bir şeyler bulmak indirimleri mümkün.meltem bardaki gece etkinlikleri - özellikle de 30 ağustos zafer bayramı kutlaması- çok eğlenceliydi :) indirimleri odamıza girdiğimiz anda bayıldık.tertemiz,kocaman ve ferah bir odamız vardı. havuzu,denizi,hamamı ve
LykiaWorld Golf Spa Otel indirimleri
özellikle de japon havuzu çok güzeldi. biz, ilk girdiğimiz andan itibaren en ufak bir rahatsızlık yaşamadık. çok büyük ve kalabalık indirimleri olmasına rağmen rahatsız edici bir gürültü indirimleri veya açık büfede uzun kuyruklar yoktu. Otel indirimleri ilk günden son güne kadar çok eğlenceli ve harika bir .  indirimleri kesinlikle tavsiye ediyoruz!!!
LykiaWorld Golf Spa Otel indirimleri

Otel indirimleri Hayatı eğlenceli ve yaşanabilir kılmaktır o an istediğini yapmak yapabilmek. Siz bunlardan hangisi olarak görüyorsunuz kendinizi ? İstediğiniz yada sevdiğiniz tercih ettiğiniz bölgelerin birçoğunda indirim fırsatı bulmanız çok kolay. Üstelik çok fazla efor sarf etmeden hemde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder