30 Nisan 2013 Salı

Otel indirimleri holiday ayrıcalığıııııııııııı... :)


            Holiday Resort on numaranın üstünde bir otel demek doğrudur, kesinlikle şiddet ile tavsiye ediyoruz kesinlikle gidilip görülmesi gereken ilk oteller den biridir ki Bodrum'a kıyaslarsak sadece olayı kesinlikle gidilip görülmesi gerekir...

Holiday Resort
           Otel indirimleri, karşılama, hizmet çok iyiydi. İndirimleri olsun, personel güler yüzlü. Yemekler süper değil ama karnımız doydu. Havuz temiz değildi evet ama denizi mükemmel. Şezlong bulmak mümkün değil ama dert etmedik. İndirimleri kusur aranacaksa çok şey var. Bizde kötü yorumları okuyup gittik. Otel indirimleri çok tedirgin olduk ama korktuğumuz gibi olmadı çok eğlendik dinlendik. Kusursuz tatil için çok para ödemek gerek. Bu paraya gayet iyi bir otel indirimleri bence güzel. Korkulacak hiç bir şey yok. Ama paranız varsa her zaman daha iyisi vardır.

           Otel indirimleri   sadace kahvaltısı güzeldi diyebilirim. Son gecemizde balık ızgara yiyelim dedik, değişiklik olsun. Ertesi sabah kızım, midem bulanıyor diye gözlerini açtı. Zar zor kahvaltımızı edip, 11:30 gibi hava limanına gitmek için otel den ayrıldık. Kızımı kusa kusa İstanbul'a zor getirdim, otel indirimleri bodrum hava limanında sağlık birimleri tarafından muayene edilip bulantı için iğne yapıldı. İstanbul'a indikten sonra önce ben, sonra da eşim aynı şekilde hastalandık. Hastanede serum ve ilaç tedavisi gördük. Doktor raporumuzu tesise gönderdik ancak halen bir cevap, bir ilgi göremedik. Kebap Hause da ki yemek fiyas komuzu anlatmadım bile. Otel indirimleri  rezervasyonumuz olduğu halde, otel indirimleri  garson beyin terbiyesizliği yüzünden yemek yiyemeden oradan ayrıldık ve halkla ilişkiler sorumlusu bayan da oradaydı, yine sonrasında halkla ilişkilerden hiç bir ilgi ve özür göremedik. Otel indirimleri herkes zorla çalışıyor gibiydi. Turistlere hizmet sınırsız ama bizim sorularımıza lütfen cevap vermeler çoğunluktaydı. Yalnızca Animasyon ekibini ve spa sını tebrik ediyorum. Otel indirimleri olan böylesine kötü bir işletmeye sahip tesis de, Başarılı bir indirimleri oldu tabi ekip çıkarabilmişler. Daha yazacak çok şey var, ama sanırım bu kadarı yeterli.

Holiday resort , karşılamalarından zaten olayı bitiriyorlar tatil e giderken hep bir ön yargı olur fakat o karşılamadan sonra ön yargı falan kalmıyor , sonra tatilin keyfini çıkartmanız için o kadar çok şey yapılıyor ki otel de siz sadece huzura kavuşuyorsunuz, tavsiye ediyoruz iyi tatiller diliyoruz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder